sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Kuulumisia

Heippa taas! :)

Nyt on aika kirjoitella kuulumisia. Vivien ja Elaine tulee mahtavasti toimeen ja niiden touhuiluja on ihana katsella. Tämä gerbiiliharrastuksen aloittaminen on todella kiehtovaa. Kun tytöt on tarpeeksi vanhoja voin ruveta kaavailemaan ensinmäistä poikuetta. :) Sopiva isäehdokaskin on jo löytynyt.

Olen perehtynyt gerbiilin kasvatukseen oikein antaumuksella ja paha sanoo asiaa mitä en enää tietäisi gerbiileistä ja kasvatuksen riskeistä. :D Aina tietenkin on lisää opittavaa!

Se on tosi hauskaa kun gerbiilien touhuja jää katselemaan ei huomaakkaan kuinka aika kuluu. Saattaa mennä tuntikin ihan hujauksessa! ^^ On ollut myös hauska huomata kuinka erilaisia ne on luonteeltaan. Vivien on oikea touhuaja. Ei osaa olla hetkeäkään paikoillaan. Vessapaperirullat ja pahvilaatikot se silppuaa hetkessä ja naurattaakin kun se niitä nakertaa hullun kiilto silmissä! xD haha
Elaine on paljon rauhallisempi. Kyllähän sekin touhuaa. Kuuluuhan se touhuaminen terveen gerbiilin tapoihin ^^ Elaine ei ole niin kova nakertelemaan. Enemmänkin se tykkää juosta ja putkiloiden ja pahvilaatikkoihin tehtyjen reikien läpi. Juokseminen on sen lempi puuhaa! :D Elaine on kanssa mestari rakentamaan upeita pesäsykeröitä heinästä jonne ne molemmat illan tullessa asettuu nukkumaan. :)

Kun pikkuset asettuu nukkumaan, nukkuvat ne aina kylkikyljessä. Ja aina Elaine alinmaisena. kyllä, Vivien suoraan sanottuna nukkuu aina Elainen päällä. En ole oikeastaan koskaan nähnyt asetelman olevan toisin :D Vivien kanssa sukii Elainea paljon kun taas Elaine vaan tyytyväisenä makaa selällään tai kyljellään eikä koskaan vaivaudu tekemään Vivienille vastapalvelusta :D

Blogger tykkää aina jostain syystä raiskata mustan sävyn harmaaksi :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti